bilder från cray cray waterbom

publicerat i bali, nathalie;
Let me introduce u to Water fucking Bom park. Det va många ställen jag ville fotografera uppifrån då utsikten va sjuk över parken men fick inte ha med kameran upp i hälften av banorna pga säkerhetsrisk... (trams tyckte vi såklart..) På andra bilden ser ni det sjuka tornet med två av rutschikanorna där golvet öppnades och man föll ner i tunneln. (Den gröna högst upp + den under) 
Glada brudar och extra glad Jossi med sina googles? (Eh simglasögon) vi fnissade så mycket åt henne först men sen slutade det med att alla ville prova dem och simma under vattnet /lättroade. Skrattar bäst som skrattar sist! 
Lunchpaus, volleybollspaus och solpaus!
Skrattade (läs: skrek) så mycket när vi åkte denna! Trodde det skulle va en tjill bana ner men efter två meter åkte vi in i en kolsvart tunnel som snurrade runt och det va heelt omöjligt att navigera sig om vilket håll man va på!
Så här såg det ut på hela området! Fullt med buskar,  träd, blommor och små stigar som ringlade sig fram. Jättemysigt och våra ögon rullade runt värre än en drogpåverkad när vi såg alla rutschikanor. Pekade åt höger och vänster samtidigt som vi typ skrek i mun på varandra haha. "Ååh kolla så fet den är" "hallå hallå vi måste åka denna den" "alltså så sjuuukt detta ääär" osv osv. Fanns även en bana som hette climax och det va typ så hela dagen kändes haha!
Standard mattåk! Lite crazy att slänga sig ner med huvudet först men det va på liv och död om vem som kom först ner. Jag förlorade två av två gånger. (Va dock lika lycklig ändå as u can see) 
 

Kommentera inlägget här :