de senaste dagarna i oordning (semesterliv)

publicerat i bali, nathalie;
2. April. Så sitter vi här! På Gili T i Indonesien, med bannpannkakor till frukost och utsikt över havet. Mötte upp tre vänner till från Sverige så just nu är ligan uppe i nio personer och idag tänkte vi trycka in oss i ett nytt boende och dega på stranden. Än så länge är Gili riktigt mysigt men vi är lite sura på att stranden är sjukt obekväm att gå på och vattnet håller nästan samma temperatur som kroppen. (=ikke svalkande) Får hoppas att vi får en annan uppfattning idag. Tuktuks och mopeder är utbytt mot små hästar som springer fram och tillbaka med alldeles för tunga vagnar med lata turister i. Och btw så är lombok kaffe äckligt. Tog det till frukost och det smakar kaffesump.
kvällsbuffé på sky garden i Kuta
 
(30) Om vi spolar tillbaka tiden så kom vi ju fram till Bali en dag efter planerat men det va okej ändå. Hade ett najs Hostel där jag och maja bodde i privatrum och vaknade upp till Shrek 3 på tvn. Åt en skål gröt och körde en välbehövlig body scrub. Drog två månader av dött och solbränt skin. (Som ändå blev bränt på nytt under båtresan) Lapoint va såklart fullbokat så jag fick dra in på ett annat surfcamp som börjar den 18e. Men hänger ju inte läpp för det. Surf som Surf!
standard dryckesspel. Vi kallar det för "three two one"
 
(31) På kvällen drog vi till en superklubb med typ tusen klubbar/våningar -sky garden. Payade 99000 (66kr) för buffé och blev öööverglada när vi såg att det va typ något tyskt tema med diverse salladsbord, potatisgratäng, såser, kött och dricka. Så jävla mycket fri dricka mellan 17 och 21. Vi frossade i cider (så trötta på öl) och redbullvodka såklart. Beställde in en vattenpipa sen gick vi lös på dansgolven. Riktigt najs kväll och med tanke på att vi började dricka så tidigt staplade vi hem redan vid typ två? Halv tre? Pulade nudlar sen sov vi ända till 9.30 och där började resan över till Gili T.  
 
CIAO 

Kommentera inlägget här :