Dalat

publicerat i Vietnam, nathalie;
I lördags eftermiddag åkte vi en dryg jävla buss ner till Dalat! Tog cirkus fyra timmar men vägarna i Vietnam Är inte av bästa kvalité så det va lite mer bumpy än vi räknat med. På bakfyllan också. Va så nära på att bara fucking börja gå resten av vägen istället. Hade inte blivit så hoppigt iallafall.
 
Kom fram till en riktigt mysig stad med tusen smågator och affärer. Gick omkring på kvällen och hittade en nattmarknad med diverse roliga maträtter. Insåg ju efter Nha trang att vi borde försöka käka mer Street food istället för restaurang så vi åt någon konstig pizzaaktig grej för 8 kr. Blandade på purjolök och ägg. Lite mayosås typ också. Vet egentligen inte riktigt vad det va vi åt men det va helt okej. Gatorna va ju avstängda och helt fyllda med människor. Ett gäng grabbar åkte skateboards och gjorde tricks,  några andra åkte roler blades och mitt i allt kom det några sjukt stora hundar och lockade till sig ännu fler folk. Hur mysigt som helst! 
 
Sista dagen i Dalat (hade bara en heldag pga tidsbrist) bokade vi en natt på hostel sen gick vi runt runt och runt staden. Hittade en stor affär där vi köpte lite grejer att äta sen hade vi picknick på ett torg. Eller typ torg iallafall. På kvällen va det family dinner på hostlet där man käkar som en ända stor familj. Dricker öl och bara hänger. 

Kommentera inlägget här :