olika bilder olika texter

publicerat i Laos, nathalie;
olika poser till/från Blue Lagoon
Kall, trött och sjuk på en stängd market
Mount Phousi! Typ 20.000 kip och svinmycket trappor för en sjuk utsikt över Luang Prabang. Mötte lite munkar på vägen och barn med fåglar i små "virkade" burar? Alltså snackar sjukt små burar som man kunde köpa på vägen. Ville stampa på barnen. Föräldrarna och alla som sålde fåglarna... 
Mount Phousi. Tanken va att ta en ful turistbild men den (dem) blev ännu fulare för att tre chipchopare råkade gå förbi och ville ha vars en enskild bild med mig och golden Buddha istället. Haha! Vi fnissade lite men klart man ställer upp. (Samlar karma..)
Kuang Sii waterfalls! Bokade en minivan för 50.000 kip och inträde för 20.000 kip och tog oss hit ganska smidigt. Eller ja vägen hit va krokig och hålig men det tog bara en timme så det va inte så farligt. Helt magiskt och lite breathtaking omgivning när vi kom fram. Som vanligt är det tråkigt med alla turister men det får man väl räkna med. Gick förbi den stora delen av vattenfallet och kravlade  (Eh ja kravlade i flip flop) en bra bit upp ovanför fallet och fick en annan view. Va dock lite osäkra på om vi skulle ta oss ner levande men det gick fan bra. Maja ramlade en gång och jag noll. Hehe. Det va dock alldeles för kallt i vattnet för två svennar som oss men jag gick ändå ut med fötterna i vattnet. Så om någon frågar har jag badat i Kuang Sii waterfalls. Tack!
Bild 1. Pizzan jag skrev om häromdagen på Indigo. Bild 2. En nyttigare fikapaus. Bild 3. Night market. Fick en skål som man fyllde med allt man ville ha sen värmde dem upp det i en stekpanna. = 15.000 kip (20kr-ish) 
när vi bodde på Vang Vieng Backpacker hotel. Blev attackerad av två små kids som tog bilder osv osv. Va ändå en helt okej mysstund. Brukar inte gilla barn. 
sleeping bus. Jag sov på den där färglada filten i 7 timmar. Underbart. Not.
Åh throw back till tubingen i VV. Stod i baren på det första stoppet och skulle ha lite grejer att höja promillehalten med när kanadensarna kom fram och förklarade att "you two girls have really nice bums and we would love if you could be our models" Det va något med deras polare Colby (#freetheviking) som egentligen skulle varit med på deras resa men pga av flickvännen osv. Jag fattade nog aldrig riktigt vad dem menade för jag ville ju bara köpa min jävla drink. Men det va kul. Hade lätt gjort det igen. Tubingen alltså. Såklart! 
 

Kommentera inlägget här :