3 maj

publicerat i Thailand, nathalie;
Fyra snabba dagar på Phi phi spenderades lite som ovan. Det börjar kännas onödigt att skriva att vi solar för det är typ en självklarhet nu, så här tre månader i solparadis liksom. Men det har vi gjort ju! Och läst böcker (tack för boken Tim, jag gav den en chans men Sorry. Den va faktiskt inte bra alls) ätit frukost på stranden och druckit kaffe till skön musik. 
En helt vanlig rishatt på en helt vanlig utekväll på en helt ( inte ) vanlig natalie. Drack buckets och spelade beerpong på en klubb vid namn Stockholm syndrome. När alkoholen slog på åkte flipflopsen av (ja, vi matchar allt med flipflop men värdelösa att dansa i..) och vi fann den här rishatten som vi turades om att svänga med höfterna i. Jag fick den lagom till "watch me whip watch me nae nae" och resten kan ni räkna ut själv. Kvällen avslutades med strömavbrott så vi sprang hem i regnet och somnade fulla och fnissandes.
Dagen efter åt jag grön curry till frukost och pringles till mellanmål! Vi gjorde inte mycket den dagen men kämpade oss fan upp till viewpointen och kollade på solnedgången. Pratade om hur tsunamin drabbade thailand och om hur magisk Mother earth faktiskt är. När solen hade gått ner gick vi tillbaka och kollade på eldshowen utanför vårt Hostel. En av de bästa vi sett och då har vi sett många, trust me! 
Igår åkte vi på en snorklingstrip på sju timmar där vi fick se helt underbara platser och snorkla med så himla himla mycket fisk. Stannade på några sköna stränder, hoppade från båten ner i genomskinligt vatten omgivet av berg där höga ljud ekade längre och längre bort. Avslutades med ännu en solnedgång över havet och där tog Phi phi slut. Åkte en timmes svettig båtresa över till Koh Lanta och nu sitter vi här. Nöjda med vårt öde boende och ikväll ska vi bara äta godis och dega. Som vi alltid gör! Hehe
 

Kommentera inlägget här :