grön och vig

publicerat i nathalie;
TjabbaTjabba! Egentligen är bilderna nedan från i tisdagskväll när jag körde på med konditionsträning. Eller Caaardio som det så fint heter i träningsvärden.. Blandade cross, löpband, cykel och den flygande maskinen. Har inte en aning om vad den heter eller kallas för men den ser ut som en superversion av crosstrainern. Svingrym, jag pallar knappt andas igenom tio minuter bara..
 
Mitt mål med konditionen är att klara 5km under 30minuter, har klarat det på 32minuter en gång så jag vet ju att det kommer funka. Grejen är att jag har sjuka problem med att få håll så fort jag börjar springa eller gå i snabb takt. Jag kan ha hur mycket energi som helst och inte ens känna mig anfådd men drabbas ändå av riktig håll och får avbryta hela tiden. Har försökt det mesta som att värma upp med något annat pulshöjande innan, andas i olika takter och olika andetag för att "värma upp" andnindssystemen, inte äta något innan, äta något innan, fortsätta springa under hållen ja jag kan nog rabbla upp det mesta. Är svintrött på att aldrig kunna springa när jag verkligen vill.. 
Ett annat delmål jag har just nu är att komma hela vägen ner i splitt. Det går helt klart framåt men den sista biten känns som den svåraste. Har vigheten med mig från liten ålder samt från jazztiderna. Stretchingen är en av de viktigaste stegen jag har på träningen och lägger ganska mycket tid på det efter varje träning. Om jag tränat överkropp och inte känner mig speciellt varm i benen brukar jag alltid springa/cykla tio minuter innan så jag känner att det är uppvärmt. Vi får la se hur det går. Stay Tuned!