kräk, dyr mat och dykarcert

publicerat i Thailand, nathalie;
 
Hola amigos! För att dra en snabb update så va vi på koh samui två nätter men hade otur med vädret så vi kände mest att det va slöseri med tid och pengar. Både jag och maja tyckte det va lite för stort, lite för mycket försäljare som försökte dra uppmärksamhet, lite för dyra priser osv osv. Kanske hade fått ett bättre intryck om vädret varit bra men det va mest dötid så hade hellre skippat koh samui helt. Tyvärr! Sa även hejdå till våra fina Eskilstunabrudar som vi hängt med nu i två veckor, svintråkigt eftersom vi kommit så bra överrens! But what's the worst thing about travelling? - meeting people. Antagligen inte sista gången vi kommer behöva säga hejdå till fina människor. 
 
Ligger nu i sängen på Koh Tao och känner oss som hemma igen, helt from the bottom of my heart amazing to be back. Båtresan hit va dock ett jävla helvete (hahaha). Första timmen va sjukt lugn! Knaprade lite nötbars och njöt av att stöta högst upp. Eh andra timmen va sådär då en liten grabb började spy framför oss. Efter det tappade jag nog tidsuppfattningen och försökte mest överleva den sista biten. (Vilket kändes som en evighet) folk började spy på alla håll och det delades ut kräkpåsar mellan bänkarna. Det blåste sjukt mycket och båten slog i vågorna så hårt ibland att folk slogs fram från sina stolar haha! Skrattade först åt alla panikskrik men skrattar bäst som skrattar sist... tog inte långt tid innan jag själv klamrade mig fast i relingen, stoppade hörlurarna ända in i hjärnan och kollade så långt fram i horisonten jag kunde. Självklart med en kräkpåse i handen men mest i förebyggande syfte. Fy fan! Har aldrig varit så glad över att stå på land som efter den resan. 
 
Idag börjar vi vår dykarkurs och den håller på i fyra dagar fram. Kanske super sista kvällen och sen drar våra väskor vidare mot laos! Wääääh så taggad på att ta oss ifrån Thailand lite nu. Peace ☮