i dont care what the say im in love with you

publicerat i nathalie;
Hade inte ens varit i Sverige ett dygn innan jag och en Erika åkte privatbåt (lucky us) över till danmark för en lunch i solen och en kopp kaffe på båten. Låg längst fram medans vi cruisade över till Ven och bara njöt.
Säsongen på Ven hade inte riktigt dragit igång så vi va nästan helt själv, förutom de som bor där såklart. Åt årets första mjukglass med tuttifrutti strössel och precis som alla andra år smällte glassen alldeles för snabbt  och det rann glass på hela handen.
En skön kväll när jag kände mig extra brun och skulle köra ut till Lykke och Emz för att bli lugn i själen. 
Fyllde ju år den 29 maj och jag som inte alls tycker om att bli firad bestämde utflykt till Nimis med Elin, Alexander och Christopher. Sagt och gjort. Det blev en dag fylld av roadtrips, musik, skratt, klättrande och grillning. Det är ganska svårt att hitta till Nimis och när man tror att man går på fel väg så är det antagligen helr rätt. Ingen vägbeskrivning finns utan man får försöka följa de gula markeringarna som gjorts på både stenar och träd. 
Vi lyckades iallafall och hittade välrdens skönaste spot där vi smällde upp engångsgrillen och vars en öl. Look at this view!! Drömde mig bort mellan varven och lät tankarna blandas med vågorna som slog upp mot stenarna. Så underbart! 
En ledig helg och ständigt i jakt på äventyr kom jag på den briljanta iden att göra om bilen till en säng och åka på roadtrip. Meningen var att stanna i Höganäs för lite (mycket) vin och sen äta frukost på pannkaksladan men med lite andra problem som rubbade planen så blev det inte riktigt som tänkt. Istället åkte vi ut till skogen och fördrev tiden i bakluckan av bilen genom att äta chips, choklad och prata om saker man behöver prata om ibland. Funderar på att låta bilen vara obäddad och göra ett nytt försök asap.