roliga bilder som backpacker

publicerat i malaysia, nathalie;
Att packa som en backpacker. Det handlar om att rulla kläder. Rulla allt. Rulla skor. Rulla dig själv. Allt plats är värdig! 
När man mötte skådespelaren från prison break i Malaysia. Det va ju givetvis inte han men jag tror att vi alla är väldigt överrens om att den här likheten är farlig. 
Standard problem på semestern, ska man ha Twix? Toblerone? Snickers? Toblerone sa maja och gick iväg med ett twix. det är fan inte lätt! 
Stavningen i Asien är lite upp och ner. Oftast ner och ren åt helvete men det stavas typ som det låter. Smouty mush pottato. lemen rosmery. Fem tummar upp! 
När man är lika lång som två friterade bananer. Lika glad för det!  (btw, saknar mitt ananaslinne..)
Gröt, nescafe och nudlar. Gratis vatten och glad plånbok.
The holy bum gun! När man har tur i asien får man en sittoalett OCH toalettpapper (<3) och när man har mindre tur får man en squattoalett utan toapapper, en skopa att "spola" med samt en härlig bum gun. Deras rörsystem och grejer klarar inte riktigt av att spola ner grejer vad jag förstått. Eller ja vi förstod det ganska snabbt och thailand speciellt är läskigt dåligt med spolning. Bum gun är till för att spola ass/kiss efter diverse toalettbesök. nej. jag använde aldrig den (merän att försöka spola ner papper...) men ändå. tror den är jäkligt bra. typ. 
Avslutar med en tveksam bild från vattenlandet i Vietnam! Fler inlägg om Asien, djupa tankar och livet kommer dyka upp lite ibland. Har inte riktigt samlat mig tillräckligt för att gå igenom allt. love