Bondi beach och vegansk food porn

publicerat i Australien;
I sydney behöver man ett "opal card" för att kunna ta sig runt på smidigast sätt. Kostar noll aud förutom det beloppet man väljer att ladda med. "Dont forget to tap ur card before and after each trip" easy! 
Tog mitt opal card hela vägen ut till Bondi beach mest för att jag sett det på Tvn så mycket och då är det ganska kul att se det irl också. Blev lite kär i hela Bondi och inte bara beachen då det känns lite som byron. Kanske helt fel av mig men fick en feeling av att bara flytta dit och mysa omkring. Vet att bondi beach är ganska farlig på grund av väldigt starka strömmar i vattnet och tydligen är det väldigt lätt att bli utdragen i vattnet. Jag höll mig mest på stranden och gick mest ner för att göra den typiska badkrukan och stänka lite vatten på armarna och ansiktet :) safety first 
Hittade en helt (!!!!!) Vegansk restaurang som serverade allt ni kan tänka er. Sadhana! Mina ögon gick i kors eftersom jag egentligen ville ha lite av allt. Beställde en eggs benedict, började nästan gråta när dem kom ut med tallriken för har ni någonsin sett något så fint??? Ett vegansk ägg. Allt. Det va så jävla gott även om det gav mig sjuka magsmärtor och jag typ dog på en gräsplätt någon minut senare. Så ja! Är ni i sydney, hoppa på bussen till Bondi för typ 3 dollar eller något och gå hit. Eller gå var ni vill men ni missar något om ni inte går hit :)))) 

Kommentera inlägget här :