dagarna om livet livet om dagarna

publicerat i bali;
Livet är ganska fint just nu. Sitter på Tutmak espresso och dricker dagens första kopp kaffe, väldigt väldigt gott kaffe också. Det är tredje dagen i rad nu som jag trippar iväg längst ubuds gator, med min bok i handen, för att hitta ett perfekt kaffe & bokställe. 
Igår åt jag lunch på Clear café, en helt magisk scrambled tofu och jordgubbs mylkshake (istället för milkshake). Fanns hur mycket som helst att välja på och det fina med Ubud är att det är lätt att beställa både vegetariskt och veganskt. 
Vandrade bort till Intuition för en och en halvtimmes yoga med Anu! Min tredje lektion yoga men det va så fint och lätt att hänga med i rörelserna. Va totalt lugn från sekunden jag gick in i lokalen och det satt sen i resten av kvällen. Det är en bit att gå om man bor vid Monkey Forest men eftersom ubud är lite av en djungel så finns det så mycket att kolla på längst vägen. Själva lokalen ligger några trappsteg upp och man får en utsikt ut över trädtopparna. Betalade 120.000 rp för en drop in lektion och det va väldigt väldigt värt. 
Efter yogan åt jag en vegansk beetroot wrap på Atman som förövrigt också har huur mycket fräsch mat som helst. Ringde och pratade lite med mamma! Vänner, jag kommer ju hem nästa vecka och det känns helt sjukt. FAN vad jag vill kramas. Dricka kaffe. Prata om saker jag missat. Gå promenader i skogen. Ha myskvällar. Jag borde dock fixa ett jobb ganska snabbt men min spontanitet säger att det löser sig easy. 
Idag kommer Cecilia och Josse till Ubud och vi ska bara ha en catch up och planera veckan. Lol! Efter det? Inga planer alls. #semester

Kommentera inlägget här :