Hur mycket otur kan man ha på en dag?

publicerat i Australien;
Sista dagen i Oz! (Trodde jag)! Räknade alla mina mynt vilket slutade på 33 aud. Dem använder ju sig av 5cent/10cent/20cent/50cent/1dollar/2dollar och sedlar. Blir ganska tungt att bära runt på så oftast har jag sparat mynten i en egen liten plånbok. Som ett hemligt sparande! 
En svettig bild från bilen! Innan timo körde in mig till tåget åkte vi badring bakom båt i floden. Tanken var att inte blöta håret men när man väl är i vattnet så är det ju omöjligt alltså. Frihetskänslan att bli dragen bakom en båt mellan höga berg va 100 %. 
 
En snabb story! Hela den här resan till Bali har gått åt helvete (läs:riktigt jävla fel) och just nu skrattar jag mest åt det. Sitter på flygplatsen och väntar tredje gången gillt på att komma ifrån Australien haha! 
1. Satt på tåget igår och skulle checka in online men fick reda på att mitt flyg va inställt pga motorfel. Valde ett nytt flyg lite väl snabbt och drog till flygplatsen ändå.
2. Jetstar gav mig en gratis hotellnatt på ett 4 stjärnigt hotell som kompensation eftersom mitt flyg skulle gå 6 am dagen efter. 
3. Njöt till fullo över att ha ett eget rum. Spelade hög musik, duschade med dörren öppen och dansade runt naken. No fucks given. 
4. Ställde klockan på 3 för att boka en taxi till flygplatsen. 
5. Åkte till fel jävla terminal, inga tåg så tidigt på morgonen och min uber kunde inte hitta mig så han avslutade hela min beställning. Fick ta en vanlig taxi vilket va svindyrt.
6. Kommer till rätt terminal men inser att mitt flyg är på TISDAG och inte måndag..... Så där står jag. 4.30 på måndag morgon och vill åka till Bali. 
7. Fick ett nytt flyg 10 timmar senare och fick istället försöka sova några timmar på flygplatsen. 
8. Är så fruktansvärt trött och tjurig. Vill bara äta mat men kan inte gå igenom säkerhetskontrollen förrän två timmar innan mitt flyg - 12.15 (har varit på flygplatsen sedan 03.30) så får äta en klubba och dricka äcklig juice.
 
#totravelistolive haha ät skit alltså. 

Kommentera inlägget här :