my favorite colour

publicerat i bali;
Igårkväll cyklade vi bort till Malibu beach club och hängde i solen hela dagen.  Ett jättegött ställe om man bara vill ha sköna puffar att njuta på och lite mat mellan varven. Vattnet är dock fullt med sten/korall så ett par skor om man vill gå ut i vattnet är en ganska bra idé. Jag valde att duscha istället för att bada då det va såå mycket lättare hah.. när solen började dra sig ner cyklade vi lite längre bort till Casa Vintage som är ett svensktägt ställe! 10 av 10. Maten är obeskrivlig, det hänger ananaser från träden och ni ser ju solnedgången på bilderna. Helt oredigerade ännu bättre i verkligheten.
Köpte supergoda crêpes/guettes (?) På det här stället som ligger precis vid matmarknaden. Bobbo va cool och gav mig fingret men han är ganska snäll egentligen. 
Vi åkte över till Lombok Mataram idag men dem har nog aldrig sett turister i hela sitt liv här. Ingen kan engelska och det finns absolut ingenting här för oss att göra så imorgon åker vi bort till Senggigi och hoppas att det är lite bättre. Det tog mig google translate och teckenspråk för att kunna beställa sushi endast avokado och gurka..... avslutade iallafall kvällen med bio för 20 kr och en snabb spelrunda på timezone. Alltså helt okej ändå! Peace 
 

Kommentera inlägget här :