thinking of sunshine

publicerat i bali;
Godmorgon från Senggigi, Lombok! Vi valde ju att byta stad eftersom Mataram va väldigt väldigt utanför det sociala som vi letar efter. Killarna tog in på dyrt hotell och jag hittade ett billigare längst med huvudgatan. Har inte riktigt fått kläm på den här staden heller men jag tror man behöver moped för att kunna ta sig runt ordentligt  (vilket jag inte ens kan köra..)
Vaknade till lukten av rökelser imorse och när jag gick min lilla promenad från rummet till frukosten så hittade jag hur många gåvor som helst med tända rökelser i. Jag brukar alltid säga att Bali har en speciell lukt som inte finns någonstans i Asien och nu vet jag varför. En blandning mellan rökelser och deras cigaretter som är en blandning av tobak och kryddnejlika, Kretek! Så mysigt! 
Valde att vara själv hela dagen igår så hängde bara vid poolen och gick sen ner till stranden för att kolla på solnedgången. Mötte två balineser och en svensk kille som satt och drack öl så det slutade med att jag också köpte en öl sen pratade vi lite skit någon timme. Btw! Den ena balinesen tjänade 800.000 rp i månaden. I MÅNADEN? Jag har gjort av med strax över 4 miljoner rp på två veckor. Förstår ni hur lågt lönade dem är?? Det han får i månaden är inte ens 700 svenska kronor. Fick mig att inse lite hur mycket jag kastar runt mina pengar just nu.
Vaknade med tjock hals så fick springa ut och köpa strepsils och vatten för att se om det blir bättre. Orkar ju inte bli sjuk igen! Drack iallafall the ur den här fina koppen till frukosten och det hjälpte ju lite lite. Strosade runt en sväng på gatorna, slog mig ner för en kaffe och nu väntar jag bara på att grabbarna ska vakna så vi kan åka på äventyr med våra bikes! Ciao
 
 

Kommentera inlägget här :