nadalian.blogg.se

publicerat i pics;
Klockan är tio i tio och för en timme sedan gick jag i shorts och flippflopp. underbara väder. Just nu sitter jag med Lundberg på msn och försöker, i sista sekund, komma på något man kan ha på sig på valborg. Det ser knepigt ut eftersom ingenting funkar utan mina jeans. Vilka ej är insydda och är typ, jätte stora i benen. Men jag antar att det löser sig. Hinner inte blogga imorgon men jag önskar alla en jävligt bra Valborg! puss

oskärpa

publicerat i

oboy, vilket vackert väder. Solen skiner idag! (lalalalalala) Ja fy humlan vad det är härligt. Vi hittade nya bänkar i skolan idag, skyddade från vinden. Synd att alla gick därifrån med "bajs i gumpen". Som egentligen är kåda på byxorna. Nä inte så värst roligt, men några skratt fick vi allt. Kom hem från ekonomi träffen på berga för två timmar sedan. Fick se folket som antagligen blir min framtida klass. Mycket trevliga hela högen. Kommer bli skitroligt! Fast det jag inte längtar efter är när jag kommer där första dagen, känner mig liten och dum, och irrar omkrin bland alla hundra korridårer, gula torg, röda torg och allt vad det heter. åh matsalen. gud, haha! Fast det är första dagen det, massa tid !

paintpaintpaint

publicerat i nathalie;

Den är så fint utklippt i paint så att man får tårar i ögonen. (nat) Jag är ju inte så bra på sånna där redigeringsprogram som är allt för avancerade för lilla mig. Men jag gjorde muntliga, nationella, i matte idag. Rymdgeometri var det minsan, inte allt för roligt. men det gick bra! I guess. Jag kollade förresten nyss, jag är inne på ekonomi på berga. Preliminärt. Men ja, jag ligger ju över gränsen för intagninggen.. med ganska mycket poäng faktiskt. YES. Vad ska folket gå förresten ?