Back to yesterday

publicerat i bali;
Ser så härligt blek och fräsch ut på dem här bilderna. Egentligen är jag väldigt väldigt brun och oftast väldigt väldigt ofräsch. Stryker omkring i samma shorts nu för fjärde dagen i rad, en xl tröja som Bobbo delade med sig av och ben som inte blivit rakade på tre veckor. Dricker en fin cappuccino på Starbucks och är nöjd med dagens häng på stranden. Imorgon checkar jag in på hotell min sista natt (aaaaaaahh) för att få lite gött häng innan flyget hem. Just nu känns det som jag haft en lång veckas semester och inte alls om fem månader. Det kommer bli en chock att kliva av planet i Köpenhamn och mötas av nollgradigt. Det är fjorton månader sedan sist som jag kände av så kallade temperaturer. Endless summer life is over! Vi ses snart lovers 

GLOW

publicerat i bali;
Gado Gado, en vegetarisk indonesisk rätt med tempeh/tofu/ris/grönsaker och jordnötssås. 21.000rp = 14kr?? 
Söndag utan söndagsångest! Vaknade efter en halvdålig sömn och åt en halvgod frukost gjord på instant oats och tevatten. Typ det billigaste som finns haha. Drog ner till stranden och mös några timmar, lite det jag är bäst på. Flöt i vattnet, spanade på surfare och ställde upp på lite bilder som random turister ville ta med mig. Standard när man är blond.
Igårkväll gick jag bort till shoppingcentret vid beachwalken och strosade runt i lite affärer. Jätteskönt att bara prova heaps av olika kläder utan att köpa något. Mest för att stilla begäret lite! Köpte iallafall en biobiljett till den nya filmen, Logan , för jag kan ju inte vara i kuta utan att kolla på bio :):):) Väldigt bra film och trots att den va över två timmar (det är då jag somnar....) så blev jag lite lite berörd och tårögd i slutet.
Ska bort och fixa lite ansiktsprodukter från body shop innan jag möter tjejerna igen för kvällsmiddag!

Tack ubud.

publicerat i bali;
Oj vad jag har njutit av mina dagar i underbara underbara Ubud! Förra året hade vi bara två dagar i ubud vilket va alldeles för lite så är glad att jag valde nästan en hel vecka denna gången. Hade kunnat stanna längre om jag haft en moped att ta mig runt på och kanske ett hostel med pool eftersom det är gansks svettigt på den här sidan jorden :):):).
Dem senaste dagarna har jag smugit in på mitt gamla hostel för att använda deras pool några timmar för att sen bara dega med en bok på rummet och avrunda kvällen med Cecilia och Josse! 
Bodde först några nätter på New Ubud Hostel för 100.000 rp/natt inkl frukost. När det blev fullbokat bytade jag till Dewa Hostel för 80.000 rp/natt inkl frukost och vatten ;);). Bunkrade upp med två flaskor vatten nu när jag checkade ut lol! Absolut att jag väljer något av dessa två igen om jag åker tillbaka hit, underbar personal samt både stora och fräscha rum.
bilder från underbara ridge walken jag gjorde. 2 km grönt.
Är på väg ner till Kuta nu dem sista, ja vad blir det? Fyra dagarna? Omg. Det börjar bli verklighet för mig nu att resan snart är slut. Igen.... jag längtar hem ungefär 90 procent av tiden just nu men det kan också vara för att jag är uttråkad haha. Har försökt kolla lite jobb osv härifrån men det känns så långt bort så får ge det ett nytt försök när jag kommit hem. Jag kan absolut se mig själv sitta i köket fredagsmorgon nästa vecka med femton kannor kaffe, framför datorn, frustrerad över att formulera ett personligt brev och dra mig i håret över att jag ens kunde längta hem. Vi får se! Nu ska jag bara sola allt vad jag kan, hänga på stranden, gå på bio och ta vara på mitt paradis. Love love love. Naddy the dreamreacher