morgonstund med guld i mun

publicerat i nathalie;
Så himla nöjd att jag förbättrat tiden på denna rundan varje gång. Från 52 minuter till 42! Keep in mind att jag kämpar halva rundan med feta hållattacker och andnöd haha. Försökte springa hela tiden men det blev nog mest en intervallrunda vilket jag är nöjd med. Avslutas med en sjuk backe i cirkus en kilometer!! Nu ska jag packa ihop mig och bege mig mot jobb.


torsdagssvett och sommar med ernst

publicerat i nathalie;
Ligger som en strandad liten laxfilé i soffan med en cider på magen och en klapp på axeln. Är så nöjd med dagen (förutom diverse jobborsaker) att jag vill sörpla cider hela kvällen lång. Iallafall! Drog ut på en 6km blandad löpning i den supersjuka solen imorse och tog en timme på gymmet efter jobbet. Trimmade magen så gott det gick på en hungrig magsäck men tillräckligt för att få det härliga brännet i musklerna :).
finns det något bättre ELLER?? wiewieNyttiga och mumsiga muffins

publicerat i healthz;
Häromdagen hittade jag dessa små delikata saker som är lika snälla mot magen som dem är goda. Superenkla att slå ihop och det ända jag kanske ska tänka på nästa gång är en banan extra och lite mindre biceps i vispningen av ägg. (Det blev väldigt fluffy och kletigt) 
 
4 ägg
175 g laktosfri philadelphiaost
3 msk fiberhusk
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
1,5 dl mandelmjöl
1 banan
 Vispa äggen fluffigt. Rör i osten och tillsätt sedan de torra ingredienserna. Fyll muffinsformarna och grädda i ugnen ca 30-40 minuter på 180 grader.
 
 Ja det syns kanske lite lite att jag råkade glömma bort tiden någon minut eller fler.. heheehe