få ord

publicerat i nathalie;
i fredags var det midsommar, jag festade bort mitt minne. I lördags var det jubb, likadant igår, idag och imorgonkväll. Ni kanske förstår varför jag ej släpat röven till datorn för att kladda ner några obetydliga ord. Jag samlar hellre krafter. Är hos babe för att ta igen missade timmar. Har en kamera med en hel del pics att visa er. Jag återkommer! BYE

AMEEEEEEEN HEJ

publicerat i nathalie;
Godmorgon grodyngel! Här sitter jag, hos min pojkvän med en sjuktstor tv som datorskärm och en låt som går på repeat såfort jag är i närheten. Det är en fin morgon. Har planerat att äta pannkakor (egentligen står det typ, makrillknäcke på min "matsedel" men jag och elin bröt nyttigveckan igår, vi stod helt enkelt inte ut. Vi feta barn!) Igår hade jag och pojkvän några fina timmar i lund. Det var fucking REA överallt men JAG, ja jag handlade inte någonting. (nej asså jag hade inte feber eller någt o.O )

chillout, peace!

15 kr

publicerat i
Nej friends, jag har inte sådär fylligt ass i verkligheten, jag var liksom bara tvungen att vrida kroppen i en omöjlig ställnig för att få till bilden. Därav the plumpy thing. Tackar gud för second hand!