21.56

publicerat i pics;

Var det någon mer än jag som såg denhär konstiga cirkeln över solen idag? Jag vet inte hur länge jag stod och kollade på den genom solglajjorna och försökte intala mig själv att det var en planet. Fast jag är inte så korkad att jag gick på mig själv. Men det hade varit allt bra coolt om det varit en planet. men iallafall, någon som vet vad det var? från a till ö. Imorgon är det skola och sen är det inte långt kvar till skolavslutningen och jag kommer gråta floder. Gud vad jag inte vill lämna klassen!

fem från dagen.

publicerat i pics;

1. Jag på cykel Greta mitt på grusvägen. 2. Det såkallade Ägget. Vi blev snurriga, snurriga och mer snurriga. Sen mådde jag illa resten av dagen. 3. Sådär såg vi inte ut i slutet iallafall. 4+5. Härlig utsikt från ägget
Vi plockade fram vårt barnsinne, köpte 6pack biljetter och åkte. Blev vi utstirrade? Om vi blev. Skrattade dem åt oss? Om dem gjorde. Skrattade vi? Om vi gjorde. Hade vi roligt? OM vi hade. Det är kul det här med marknad. Förresten åkte vi virvelvinden (twister,snurren whatever) och dem lovade en extra åktur till dem som klappade mest. Vi klappade från början, till slut. Allt vad våra händer gav, och ända tills armarna gjorde ont. MEN ingen extra runda här inte. Vi var tillochmed dem enda som stämde in i "Summer of 69" men nejminsann. Då vart det småbarn som fick runda istället. Argh! haha.
Förresten, GRATTIS MAMMA PÅ MORS DAG!

Skugga

publicerat i pics;

Bild från gårkvällen när blommorna gjorde fina skuggor. Gick igenom marknaden i min egen takt och kollade efter morsdag present. Men köpte fyra nagelack istället. 10kr stycket är inte dåligt. Eller jag fick dem av mamma. I morgon ska jag springa ner igen med Erika (åka karusell jippi) Jag är nästan hundra på att jag råkar köpa några lack till. Det behövs. Dem nagelacken jag har är torra som självaste sahara öknen. ikväll kommer tjejerna hit för en taco-godis-chips kväll. Kommer bli dunderroligt!