SNÄLLA SÄG DET IGEN.

publicerat i pics;

Jag hatar gräsklippare. Skulle vara lite snäll och trimma gräset innan min aggrofar kommer hem. Men fan heller, halv gräset är klippt och jag får inte igång den igen. Roligt att allt vänder sig emot mig. Fnissar nästan magen av mig idag ju. Eller där skojade jag allt. Hatar denna dagen! Sry för mitt wain, jag älskar er.

HEJ

publicerat i nathalie;
Hej mina fina. Vi stannade på stranden ett bra tag igår. Ett väldigt bra tag faktiskt, men herre min jesus. Det var ju asvarmt ? Jag, erika och charlotte fick dock känslan av att bada i sand. Eller så blev dem (ja klarade mig lindrigt) som vars två nya sandhögar. Robin och philip tyckte det var jätteroligt att skyffla sand i bikinitrosor och bikiniöverdel. Inte lika roligt att gå runt med sandbajs i röven och en sandlåda mellan pattarna.

Tog tågel till malmö tjugo över tio igårkväll. Jag och min fader gick loss på varandra så jag flydde iväg lite. Sitter hos min moster just nu och äter wannabe läkerol. Känner hur dem löser upp min mage...... hahaha Vi hörs!

TISDAG - 50000000000 GRADER

publicerat i nathalie;


Jag och berta någon annan fin dag. Godmorgon i solen, jag har nästan precis kommit hem från kvällen och nattens äventyr. Och lite pooping på friskisen. (hell yeah) Det blev ju så igår att jag + elin mötte upp emil och hans crew på "lalles lekplats". Där satt vi någon timme och hade det trevligt innan jag och elin pös vidare för att möta philip + robin. Egentligen var det så att vi bara skulle låna Ps toalett, men det blev visst så att vi lånade hela hans rum hela natten istället. Vi bakade en kladdkaka och hade smetkrig, mitt i allt ser jag världens jävligaste spindel slafsa över golvet med sina håriga jävla ben. IIHH AAAH ut i hallen, efter mig i trehundra nittio får jag robin och philip. Elin tog plats på stolen, högt upp. Fast spindelen dog. synd...... (känn ironin)

Efter att jag haft femhundraelva skrattanfall trängde vi ihop oss på lite madrasser, halv fyra somnade jag. Känner att jag absolut inte borde sitta här halvnaken och vaken. Men snart skjutsar jag lillebruuur till stationen och vi ska stranda lite i Lomma!

ha det fint!