SAGOLAND

publicerat i photo - food;


Känner att jag måste ladda upp bilden bara för att det är gott. Nu ska jag diska, så att pappa inte blir arg. Sen är jag bänkad framför tvn. Fan, jag måste duscha också.. På tio minuter. Sure! Godnatt bebisar

FREEDOM

publicerat i nathalie;

Kväll kväll muffinar. Jag har gjort lite allt möjligt idag, eller det har jag egentligen inte gjort. Vi hade en lektion som inte kan räknas som lektion. VI gjorde allt utom det vi skulle göra. Företagsekonomi in my ass. Men iallafall, sen pös jag coh erika hem från samhällen för att käka varma mackor och snacka skit. Gick halvvägs hem innan jag liftade med pernilla. Sen har jag ridit lite, skrattat lite och ätit lite. Borde skriva en lista på mitt mattintag nu senaste dagarna för det är fan inte nådigt. Jag sparar mig nu i en halvtimme så att jag ska kunna prega ner en negerbulle när topmodel börjar.

hmm, Det är K'naan ur mina högtalare igen. Hörs

MED EN KLUMP I MASSEN

publicerat i nathalie;

Jag hittade den här fina bilden på erikas dator nyss. Det var ett tag sen den togs vet jag, fast riktigt när har jag ingen aning om. Jag hade iallafall nyfärgat hår och en piercad läpp (</3) Fyfaaan, igår somnade jag vid halv tio. Så inihelvetes jävla trött var jag. Tog bussen vid nio ut till erika nu imorse, vi ska fixa lite sh-arbete. Börjar kvart i ett. SJUKT NAJSSSS... Annars? erika spränger högtalarna på andra sidan huset och jag tjillar mest.. Vill egentligen hem och ja.. FAN!