kräk, dyr mat och dykarcert

publicerat i Thailand, nathalie;
 
Hola amigos! För att dra en snabb update så va vi på koh samui två nätter men hade otur med vädret så vi kände mest att det va slöseri med tid och pengar. Både jag och maja tyckte det va lite för stort, lite för mycket försäljare som försökte dra uppmärksamhet, lite för dyra priser osv osv. Kanske hade fått ett bättre intryck om vädret varit bra men det va mest dötid så hade hellre skippat koh samui helt. Tyvärr! Sa även hejdå till våra fina Eskilstunabrudar som vi hängt med nu i två veckor, svintråkigt eftersom vi kommit så bra överrens! But what's the worst thing about travelling? - meeting people. Antagligen inte sista gången vi kommer behöva säga hejdå till fina människor. 
 
Ligger nu i sängen på Koh Tao och känner oss som hemma igen, helt from the bottom of my heart amazing to be back. Båtresan hit va dock ett jävla helvete (hahaha). Första timmen va sjukt lugn! Knaprade lite nötbars och njöt av att stöta högst upp. Eh andra timmen va sådär då en liten grabb började spy framför oss. Efter det tappade jag nog tidsuppfattningen och försökte mest överleva den sista biten. (Vilket kändes som en evighet) folk började spy på alla håll och det delades ut kräkpåsar mellan bänkarna. Det blåste sjukt mycket och båten slog i vågorna så hårt ibland att folk slogs fram från sina stolar haha! Skrattade först åt alla panikskrik men skrattar bäst som skrattar sist... tog inte långt tid innan jag själv klamrade mig fast i relingen, stoppade hörlurarna ända in i hjärnan och kollade så långt fram i horisonten jag kunde. Självklart med en kräkpåse i handen men mest i förebyggande syfte. Fy fan! Har aldrig varit så glad över att stå på land som efter den resan. 
 
Idag börjar vi vår dykarkurs och den håller på i fyra dagar fram. Kanske super sista kvällen och sen drar våra väskor vidare mot laos! Wääääh så taggad på att ta oss ifrån Thailand lite nu. Peace ☮ 

full moon och dåliga go pro bilder

publicerat i Thailand, nathalie;
 
Morning! Det va ju full moon party här på koh phangan den 23 januari. Vilket (för er som inte har koll) innebär att man festar röven av sig under fullmånen, målar sig i diverse lysande färger och dricker äckliga buckets för max 300 baht. Att måla sig va skittråkigt och jättejobbigt men vi fick ju sjukt mycket uppmärksamhet för vårt jobb. Mest för Sverigeflaggorna dock. Det är helt sjukt att va svensk här, lite som royals. Dansade ner till stranden vid elva och tog in faktumet att vi faktiskt va där. Helt sjukt fett. Riktigt mycket folk, skön musik, spyor, piss och andra kroppsvätskor i havet men värt det. Jag och maja hittade ett dansgolv där vi gick LÖS! droppade tunga moves så som vi gör när det väl gäller. Lite småpaffa när klockan visade 04 så vi gick hem och kände oss nöjda med vad kvällen hade gett. Satt dock ute och snackade telefon typ två timmar och agerade levande buffé för myggorna. Efterfesten låg ju precis bakom vår bungalow så man kan typ säga att vi va där. Dem spelade trippad jävla musik hela natten och hela dagen efter. Dog! På tal om mygg, tror jag har 23 myggbett på vänster ben. Och röv. Har inte ens räknat prickarna på höger men vaknade några gånger inatt och kliade sönder mig själv. Dem är så fuckingggg snappa på att sticka. Och ont gör det. Inte alls som svenska mesmygg.
 
Men livet är bra iallafall. Ttyl

Bildbomb 2

publicerat i Thailand, nathalie;
 
YAZZ! äntligen fick jag pli på internet och bilderna. Här är en blandning av vårt första hotell på koh tao, trippen över till nang yaun och bussresan. 
 
Har precis checkat ut från moon paradise och käkar frulle medans vi snor internet. Båten till koh samui går om två timmar och vi är ganska otaggad på den resan just nu. Världens oväder ända sedan tre inatt så att ge sig ut på havet i denna sjuka blåsten känns ostabilt. Lägger mitt liv i thaiarnas händer. Annars har det ju varit en kul resa. Fint att ni läst osv. PS pappa - Ta hand om min katt! 😻