några dagar i bildform

publicerat i pics;


Det har varit kattigt (dock har miseungen på bilden rymt hemifrån, sjukt skumt..)


En sjutk spontan malmöfestival där jag 1. Kollade looptroop rockers, bla PROMOEEE! 2. träffade en sjukt jävla grym danskille som jag blev lite hemligt kär i. Emil frågade om hans tjej (jag då?) fick ta en bild med honom. Det fick jag. Se så nöjd (och bränd) jag blev!!!

lite såhär har jag sett ut

Kände, en av väldigt många, hungersnödsmåstehamat kramper och beställde en veggiemeal

dem två kiseungar som inte vågat sig utanför dörren och därmed är kvar hemma har börjat lära sig äta rikig mat.

Till råga på allt är bilden ovan tagen idag. I ett par ganska fula men ändå sjukt balla mjukisbyxor. Det var allt jag kan bjuda på ikväll. Snyltar lite på mammas data samtidigt som jag gäspar stup i kvarten. Ska skrubba av ögonkletet och däcka så jävla hårt i en stor säng. Godnatt!

i've burned some money

publicerat iNär man jobbat i massor och besöker två olika köpcenter på samma vecka slutar det lätt såhär. Hade lite slösa-ångest ett tag men det gick över när jag kom på att jag jobbar ju hela denna helgen också. Går i skolan som en och anna ungdom gör vid den här tiden på året. Tre av mina fem standardkompisar i skolan har begett sig till Frankrike i en vecka så nu är det bara jag och elin kvar. Men vi har det bra, fikar på kakkalaset kiosken har varje dag. Nomnomnom""!!!

några fula ord och en godnattkram

publicerat i nathalie;


Ett hej passar in då och då eftersom jag haft tysta leken med er i fyra dagar. Hemskt rent! Vänner jag jobbar röven av mig och efter denna helgen vet jag knappt vad jag heter. Lägger all in på livet nu. Imorgon är det skolan igen och efter det besöker jag nya Willys butiken i eslöv för att fylla på matförrådet lite. Nu ska jag fan sova. Efter jag rensat datan på hundratalsonödigabilderpåalltochalla. Puss! (förresten tar inte vårt usb-uttag emot min kamerasladd, därav dålig bloggning mhm)