regn regn flyg och far kom tillbaks en annan dag

publicerat i nathalie;
Hej grabbar. Plötsligt har vi gått från en het Afrika dag till en regning regnskogsdag. Lomma var hur härlgit som helst trots att vi blev attackerade av fiskmåsar och sandra och jice skrek allt vad halsarna gav. Jag låg mest och skrattade, ja mest. Jag fick ingen luft förstår ni. Badade några gånger och jag gjorde allt från att hjula till bakåtkullerbytta. (barnasinne jappjapp) Jag tror inte jag är så sugen på att cykla hem i detta vädret faktiskt. Så jag stannar en dag till. På min vänstra sida : en skål med tacoships. På min högra sida : 1.5 liter apelsinsaft. Framför mig : en hel hög med bilder! jag har att göra några timmar. Ching

Lomma beach, here we come

publicerat i photo - food;

Godmorgon babes! Sitter här nyduschad och nysmörjd redo för en tur till lomma med sandra och jice. Och nu är även min mobil i livet, (himla tjat) så den hänger med i en egen liten väska. kanske borde smörja den med vattenavstötande solkräm också. För med min otur skulle det inte förvåna mig om en fågel kommer med sin stora näbb och fiskar upp väskan och mobilen för att sen gladeligen släppa dem i vattnet. ja man vet aldrig, borde kanske kedja fast den i marken med stora bultar också.. haha Nä nu blir det lite stressigt igen. Vi hörs Ciiao (Ja vattenmelon är skitgott)

jag har något som inte ni har

publicerat i photo - food;

Man skulle kunna kalla dem fejk-negerbullar eller wannabe-negerbullar, för dem är inte riktigt bruna och inte rullade i pärlsocker. Men dem är goda ändå. Sagt och gjort, jag har suttit inne hela dagen och det har gått förvånansvärt fort. Om någon timme ska vi köra till en sjö och grilla. Vem ska smörja in sig med solfaktor 50+? JAGJAGJAG! Och en sak till, min mobil funkar. DEN FUNKAR (wie mitt sommarlov är räddat) Hädanefter tror jag nog att min mobil ska ligga i en våtdräckt med både syrgastub och snorkel. Så att den överlever menar jag. Haha. Hu, vad har ni gjort idag?