Inom rimliga gränser

publicerat i nathalie;
En dubbel snickers ligger inom fyra decimeters avstånd från min mun. Inom kort kommer den ligga i säkert förvar, nere i min mage. Inom en kvart börjar körslaget och jag kan bjuda någon på en tugga av snickers bara Erik vinner!
Vi hörs i morgon, puss

Tingvalla

publicerat i nathalie;

Gårkvällen och natten blev helt perfekt. Åt massa egenlagad god mat hemma hos charlotte, ser kanske inte så gott ut men det var himmelskt.
Vid åtta smög jag på bussen som jag egentligen inte fick. Jag är pass och id-lös och om man inte visade sånt där så fick man inte åka med, men jag gjorde det endån. 2timmar buss var helt galet. Kom fram och var nervös över att jag inte skulle komma in. Men det gick som en dans. Resten av kvällen hoppade vi runt, skrek och skrattade hur glada som helst.
Lagom i tid hittade jag Erika och vi tog plats LÄNGST FRAM VID SCENEN (!!!) I en kvart skrek vi saker som "Ut med skiten in med Joddla". Helt plötsligt dök det upp gubbar i ljusblåa fleecbyxor med rosa blommor på, zebrarandigt fleece och sångaren med Ishockeyhjälm+skydd. Han visade hela magen och förklarade: "Om ni undrar varför jag har sånna här fina skydd på mig, så är det för att folk brukar tycka det är roligt att kasta sten förstår ni" Jo, Joddla var helt galna, precis som vi och publiken. Alla stämde in i allsång och det var helt jävla topp att sjunga UMA NESS FRÅN SENEGAL! Bussresan hem kändes som fem minuter eftersom jag sov, helt själv i sätet längst fram.
Kom hem tio över fyra och det första jag gjorde var att leta upp godiset. Jag hittade det och dokumenterade med en bild.
Inte helt klar i skallen tog jag en bild på mig själv också. Pappa ringde och väckte mig för fyra timmar sedan. En god sömn på tio timmar blev det.
Tack för hela kvällen !!! <3

Torsdag kväll

publicerat i nathalie;
Pappa tvingade mig att diska efter maten. Först blev jag jättesur och klagade över att det var för mycket disk, sen försökte jag föklara att vi hade en diskmaskin. (Vilket vi har men som används max 10gånger om året) Han gav sig inte och jag gav honom mina farligaste mördarblickar. Han gick inte på dem heller. När han åkt för att handla satte jag på musik, och skruvade upp så högt att jag inte kunde vara i rummet. det var HANS högtalare, och jag vet att han inte gillar när jag spelar min musik högt i dem. Och för att retas lite till vände jag på dem så nu står dem på fel håll.. tror förresten att han fick lite dåligt samvete för han hjälpte mig att torka...
Klockan är kvart i nio och jag somnar nog snart. Har kollat lite E.M.D videobloggar som förövrigt är helt sjukt roliga. Ska ner och äta massa müsli och bläddra bland kanalerna på tv:n. Hörs kanske i morgon Puss
(Tingvalla och Jodd a med siv, ska äta osv med tjejerna)


vet inte om jag laddat upp bilden innan, såffal Repris!