måndag

publicerat i nathalie;
wohooo peps! Första dagen på veckan går mot sitt slut och jag knaprar mörkt choklad framför paradise hotel. Har haft en urusel mensvärk under timmarna på jobbet och självklart släppte den sekunden jag kom innanför dörren här hemma. Why man Why?.. Imorgon tänkte jag köra lite ben och rumpetuss på gymmet så redan ikväll ska jag försöka styra upp en planering. Meeen lite bilder på banan/jordnöt/choklad/gröt mat i alla dess former.

Chokladen är en blandning på banan, cacao och jordnötssmör. Lite speciell i smaken men jqg tyckte den var godare dagen efter när ingredienserna fått gosa ihop sig lite. nomnom.20140824

publicerat i nathalie;
Pang så var min lediga helg över och imorgon börjar mitt nya jobb på riktigt. Oh! Det är så skönt att faktiskt ha ett jobb som jag gladeligen cyklar till även om det så ska regna på mig. I helgen har jag ätit allt som kommit i min väg då det varit festligheter i klippan. Men är det galaj och grejer är det fan mer än okej att äta en kaka eller fyra hihi. 
 
Utöver mat och dryck körde jag en timmes kondition uppdelat på cykel och löpband följt av en jäkligt skön stretching. Idag mötte jag upp mamma vid tolv för att pressa mina små magmuskler och sen svettas på löp i blandad hastighet/lutning. Min motivation och axel var längst ner på botten och jag gick mest omkring och klagade på allt jag vill kunna göra med axeln men inte kan... vad fan liksom? Är så jäkla trött på att träna inom vissa ramar och självklart är axlar det som jag allra mest vill träna upp just nu. Men vad säger man? Keep it up betch.