18/2 skogsträning och milen

publicerat i nathalie;
Long time no see! Efter några dagars ikke träning och absolut mer ikke bra-mat-ätande körde jag och Alex till skrylle. Tanken va nog att vi skulle köra intervaller en runda och få lite fresh air. Det slutade med 10.2 km och innehöll mest powerwalking men även squats med björk, lunges från bänk, grisrace och några få försök till att springa. Efterråt fikade vi oss nöjda med banan och jordnötssmör. Det va riktigt roligt faktiskt, nu är vi ju något störda och flabbade mer åt oss själva i tanken på vad vi höll på med. All in! Idag har jag iallafall sån jävla träningsvärk i både lår och röv. HERLICH! 
 

träning och ätardag

publicerat i nathalie;
Haaalelujah peps! Fick upp Alexandra och straffade henne (oss) med ett röv och benpass. Kanske inte från helvetet men tillräckligt för att fnissa 15 minuter av utmattning på cykel. Riktigt nöjda iallafall. Åt upp hela kinarestaurangens buffé för någon timme sedan och sväller upp mig hemma i soffan nu. Mer svull i helgen sen knaprar jag vatten och brö' nästa vecka ;)

HDR och en oväckt träningspartner

publicerat i nathalie;
 
Godmiddag bloggala. Har varit vaken sedan några timmar tillbaka, tryckt i mig lite frukost och lite celsius. Har en bestämd träningstid klockan 12.00 (om 16 minuter). Dock får jag inte upp kära alex från sin säng, som va så säker på att hon skulle gå upp i tid idag för att hinna träna. Attans bananer säger jag, what to do? ja jag har ju hela dagen på mig så jag väntar på fanskapet. Pics to show. Frulle och gårdagens form :)