Det här med resultat

publicerat i nathalie;
Eftersom jag inte haft någon stenhård träning under en lång period så har jag inga krav/förväntningar på att min kropp ska göra några större förändringar. Förutom att både jag och pågadrulen tycker att röven har fått sig en boost så kan nu fan se lite spår på både ben och mage. Hur gött? Jag som alltid har varit en liten spetta i kroppsform tycker det är helt wunderbar att se lite uttryck på kroppen istället för "bara" en slät mage. 
 
 
 Har förresten haft två veckors veganmage, mest för att jag och Alexandra tyckte det skulle vara en rolig utmaning. Jag som i vanliga fall är vegetarian sedan 2009 har väll tyckt att det varit helt okej. Med tanken att jag gör det för djurens skull så är det pisslätt men att byta ut i princip hela sortimentet hemma tar nog lite längre tid. Kommer helt klart välja bort mycket animaliska produkter i framtiden och vem vet, det kanske går omkring en liten vegannaddy om något år eller två?. I det stora hela så behöver människokroppen inte i närheten av allt det animaliska som vi i nutiden stoppar i oss. Tyvärr är många människor alldeles för trångsynta för att inse det. Heja mig! 
 

tiden går

publicerat i nathalie;
Även om tiden drar iväg mellan inläggen tänker jag så himla himla ofta på hur mycket jag bara vill sätta mig ner och skriva ut mina tankar. Lägger över samvetet på mitt arbete, har jobbat tio av tolv dagar och haft långledigt nu lördag/söndag. Kanske inte borde klassas som långledigt men när man inte haft två sammasatta lediga dagar på två veckor så är det ju så jääkla nice. Träningen har varit till och från, har haft en down period och har fan inte pallat alltså. Så istället för att tvinga mig igenom tråkiga pass på gymmet har jag bara skitit i det. Drog ut och intervallade drygt 7km häromdagen vilket kändes helt okej. Vill träna mer kondition och bli sådär genomsvettig men har problem med att få håll på alla möjliga ställen i magen bara jag börjar röra på mig. Förstår inte varför men det stör och hindrar mig enormt från att bara kötta konditionen. Försöker kämpa mig igenom dem värsta smärtorna men får oftast avbryta och gå snigeltakt för att lugna ner magknipen. Hoppas väll på att det försvinner med tiden :)
 

Har införskaffat mig en hoodie från mxdc som jag använder till träningen osv tills jag fått upp värmen osv i kroppen. Sådär lagom (eller alldeles för kort) kort i magen, helt emot mina vanliga kläder haha. Annars fortsätter jag vara halvt beroende av banan och jordnötssmör. Sjukt lagom innan/efter träningen. Helst efter en göttig runda till fots i solen. Med göttigt sällskap! ttyl