sjukstuga

publicerat i nathalie, photo - food;
Här sitter jag! En vecka ifrån mitt senaste träningspass (typ iallafall) och surar över att jag lyckats få halsont. Inte halsont som i halsfluss eller tappat rösten utan bara lite störigt ont i halsen och hosta-upp-lungorna-ont. Totalt värdelöst och jag förstår inte innebörden av det här. Positivt: Min axel har varit smärtfri i fem dagar nu och min sjukgymnast skjuter upp planen på kortisonspruta i axelkapseln. Pjuh Pjuh! Nu är det upp till mig att svinga övningar med mitt gröna gummiband och stretcha mot alla dörrkarmar jag går under. TYP! 
 
Annars? Jag fortsätter mitt missbruk av banan och jordnötssmör samt mammas hembakade bröd med citronkryddad avokado. Sjukt okej med en kopp te och prison break. Är ledig nu några dagar och på fredag vankas det festligheter. Nästa vecka? Jobb jobb jobb. Wie

hjärtat då

publicerat i nathalie;
Hej min blogg! Jag är så confused och söndertrasslad så att jag ibland undrar om jag någonsin kommer läka på riktigt. Jag är ganska bra på att känna känslor och på att tänka lite för mycket. Den sista veckan, sista två dagarna, har jag haft så mycket känslor och tankar att det bubblar. Det bubblar och rinner och hulkar på så många håll. Men jag försöker härda ut. Tills den dagen då jag känner mindre och kanske tänker på något annat. Eller tills den dagen "vi" är bra igen. Jag kanske vill att det ska bli bra,kanske inte. Processen att sluta tänka plural är fruktansvärd och fruktansvärt lång och ibland vill jag leva kvar bland trasiga kramar bara för att slippa känna. Slippa känna av att vara ensam, av att inte längre vara "vi". Nu låter jag bara tiden göra sin del av det här. Samtidigt som jag skriver så många sms till mina vänner att fingrarna blöder, samtidigt som jag ringer mamma så många gånger att vi knappt behöver lägga på, samtidigt som jag frågar pappa om man någonsin slutar gråta. -Ja! svarar han. Den dagen kommer. Sen släpper jag några tårar i pälsen på min katt. Viskar att han är bäst i världen. Det finaste som finns. Och önskar mig själv frid. Godnatt!