allt jag har

publicerat i nathalie;
Gjort stora, nyttiga och färglada smoothies.
Två lärorika dagar på konferans i stockholm! Toalettselfie och innan-vin-kvälls-selfie
Gottebordet och gottefrukost (en del av den iallafall..)
Ännu en magtröja till samlingen, lite läppstift och ett smile inför donkenjobb och sista bilden talar för sig själv eller?!? Gah! Trött som fan på mina småbrister i leder och grejer som bara klurar. Har iallafall fått en tid till Axelröntgen nu på måndag och förhoppningsvis är det början på en efterlängtad läkningsprocess. (eller sjutton kortisonsprutor)
 
Träningen rullar på, jobben rullar på och livet rullar på. Alles fine vill säga! Inne på tredje dagen jobb och har fyra dagar kvar. haha ooh teleportera mig till onsdag 20.30. CIAO! 
 

ingenting är för ingenting

publicerat i healthz, nathalie;
Hola! Skriver så supersupersnabbt jag bara kan eftersom jag snart ska köra till jobbet. Är en lycklig själ med tanke på att vi ska bada (!!) och det är ju så jäkla gött alltså. Varvar tangenttryck med en torr matlåda bestående av ris och lax. Weho! Lyxlirarmat! Till frukost idag åt jag bajskladdet ovan och man kan ju faktiskt låtsas att det är typ choklad eller nutella, fast lite nyttigare bah. 
 
Igår tränade jag en del muskelgrupper med Elin som man faktiskt aldrig kan träna för mycket. Ungefär tre timmar och en skön fördelning som gjorde mig alldeles alldeles nöjd. Ett tips kan jag lova!
- Dricka-olika-sorters-te-muskeln
- Äta-diverse-choklad-och-kakor-muskeln
- Planera-stockholm-och-Ullared-muskeln
- Tänka-på-vin-muskeln
 
Idag fick det bli jäkligt snabba ryck på gymmet. 30 Minuter intensiv cykling vs 30 min mage/ländrygg.
Cykel
tempo 60sek
lugnt 30sek
tungt motstånd 60sek
lugnt 30sek
X4
 
tempo 20sek
lugnt 10sek
X4
 

Därefter blandade jag pushdowns, rygglyft på boll, situps, V-situps på bänk, hill climb osv osv med några sekunders vila emellan. Totally dead. IDAG hade jag fan pepp i varenda liten del av kroppen. Love it!!!