ÖGONORGASSSSSSSSSSSSSM

publicerat i

har redan publicerat inlägget en gång, men då glömde jag srkiva texten.. woupss

Jo det är såhär att jag klickade runt lite inne på dinsko och upptäckte skönheterna ovan. FYFAN säger jag bara. Ingen kan väll tacka nej till dem? Njaee, osäker på saken. Och jag vet att om jag hade haft pengarna, så hade alla stått välputsade på silverfat på den finaste platsen i mitt rum. 

Längst ner till vänster och högts upp till mitten. Mitt hjärta spricker (L)(L)

BACK IN BUSINESS

publicerat i nathalie;
HEEEEEEEEEJ!!!!!! nadalian is back and i know you like it.. hehehe Jag orkar inte skriva värst mycket nu och inga bilder blir det heller.  Elin är i huset och vi ska dela säng inatt (grrr mjao) har ett papper med tyska att fixa och ja. Vi ska nog leka lite ordentliga. Annars har helgen varit sådär härligt lugn och härligt bra.

förresten min pojke är bäst i världen, kvittar vad ni än säger.  ♥

KENT - HJÄRTA

publicerat i photo - nature/environment;
 Ingen lämnas kvar Vi hämtar dig bakom fiendens linjer Ingen lämnas kvar Vi skyddar dig med all kraft vi har Mot svinen Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning Man vet man blivit gammal när ens ungdom Börjat glittra som Allens Manhattan Dan före dan Som det strålar från ditt hjärta Som en motorväg av ljus Genom hålet i mitt hjärta Kommer räddningen till slut Genom hålet i mitt hjärta Har du kartan kvar? Eller en aning om vart vi är på väg? Så led oss Ingen lämnas kvar Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind Förändring Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår jag skrev mitt namn i vattnet Så du vet var jag finns


så fruktansvärt bäst!