Lördagsfrukost

publicerat i nathalie;

Godmorgon! Det här med mobilbloggning kanske kan bli en vana iallafall? Så länge jag har wifi täckning klarar blogg.se pressen att ladda upp mina bilder. (wohow) äter en väldigt god frukost innehållande allt från flingor, makrill på knäcke och nya provivan. (hallon/rabarber som förövrigt smakar väldigt speciellt..) ska stå i en hel del saker idag. Skönt att det är fult väder så jag inte missar någon sol i mitt datorarbetande. Ciao!

Påsklov

publicerat i nathalie;

Tja bloggs! Har intagit min plats i soffan efter att ha mättat massen med himaluad tonfiskspizza. Förjävla gott vänner. Välkomnar påsklovet med öppen famn. Har massa saker som ska fixas och massa saker som bara känns jättebra. Några texter i svenska C att skicka in eftersom min lärare helt saknar betygsunderlag i den kursen, en månad såhär innan studenten. Min "bry sig om skolan" faktor har sjunkit. Tänker att det är snart över ändå. Dags att planera framtiden. Ränner till studie yrkesvägledaren lite då och då. Fan, kan man inte bara bli ingenting? Isåfall vill jag bli det. Trevlig fredagskväll :*

Torsdag

publicerat i nathalie;

Idag har det varit supasupa fint väder. Om man subtraherar bort den enorma blåsten då förståss. Stekte lite välförtjänt ute på balkongen med min hemmagjorda-espresso-pulver-dricka. 10 av 10 toasters. Resten av kvällen har jag spenderat uppe i dansstudion. Men det var mer skratt och jämkningar än dans, behöver verkligen reloada upp mig. Ska sova nu, pöss!