Då ses vi snart igen

publicerat i nathalie;
jag skrev aldrig igår därför att mitt internett var mer cp än vanligt. Men nu sitter jag hos mamma och är smått irriterad på hennes uråldriga översega dator och äckliga limewire som vägrar att ladda ner mina låtar. ingen bra start på dagen !

Liten tjejmiddag hos Elinsoley igårkväll och det var så himmla trevligt, vi pratade i munn på varandra och var allmänt högljuddda. Så som tjejer är nivet ? :D roligt var det iallafal.. man tackar för kvällen <3

Idag ska jag bara packa, packa och packa lite till. För idag är det edn stora dagen.. Badapampampaam VI ÅKER TILL ULLARED ! .. alla jublar visst ? . ah jag är glad iallafall . nu får man bara hoppas på att hita något roligt också . :)
Åter med min dagliga fina bloggning på söndag kanske måndag. jag längtar nog redan dit faktist.. hihi :)

Ni får ha det supersupersuper duper bra och jag kommer sakna bloggen vareviga minut.. HEJDÅ ! <3


Som ni kanske vet..

publicerat i nathalie;
.. så har jag ju tandställning, en väldigt äcklig och jobbig en. Och tack vare den sitter jag med snuskigt tejp i munnen. Den nöjer inte sig med att vara ful, utan den måste tvungen skava up hela isidan av munnen poå mig också. ont som in i fasiken gör det och jag kan inte prata. ska vi byta ? .. hehe please ? (jo jag har vax att sätta på men jag glömt dt hos pappa, dagens iland.)

Iallafall, jag grät nyss krokodil tårar till Tila Tequila och den idioten som krossade Tilas hjärta igen borde få smisk. Bo skulle vunnit och fan . Jag hoppas på en ny säsong , yes i do.

Käkade nyss en riesen påse och impulshandlade en skitäcklig energidricka. nu är det kväll och jag tilbringar natten hos mamma.. Godnatt !40

publicerat i nathalie;
Jag håller just på att steka fläsk-file och hasselbaks potatis. det är dundergott ! Fast fläsk-filen är redan färdig, och potatisen tar väll sådär 40min till.. duktiga jag ! .. varje gång jag kollar till potatisen så snor jag en köttbit. den är skit skit skit stark (blandade bara 6 kryddor.. man ska inte vara snål inte) men gott är det !
Jag tänker lägga upp det fint och kolla på bonde söker fru, godast ?
Ciao
Visst är den fin ?