Bye Bye negerbulle (L)

publicerat i photo - food;Jaha, det var den negerbulletiden. Idag, dumt nog, åt jag några gamla godisar i stallet. Fick grisont i magen och slog vad med pernilla. Fram till julafton står det ickegodisätare i mina papper. Jag undrar lite om Pernilla sitter hemma och tjuväter på sina godisbitar eller om hon håller sig. Vi får se hur långt det håller, hur länge VI kan hålla oss. Lär bli megasvårt. Inga chips, inga kakor, ingen läsk (om den inte är blandat med ngn alkohol, gud låter som värsta suparna) inga tårtor. Pernillas regler, jag hade valt att få äta kakor chips och dricka läsk. (tror jag kommer tjuvdricka läsk ändå, eller tänja lite på reglerna fniss) Men ja, I Will Make It. Kom nyss på att jag har två ägg där nere, och en kopp varm oboy. Som nu antagligen är kall. Men jaja, ha det bezt!

det blev en randig tröja och några halsband.

publicerat i nathalie;

Ser lite halvt miffad ut på bilden. Bryr mig ungefär 1 på en 10skala. Just nu pregar jag munnen full med negerbullar, om två minuter ska jag laga mat och om en halvtimme ska jag tralla mig upp till stallet. Egentligen orkar jag verkligen INTE. Ikväll blir det några mattetal och antagliden idol. Förresten, idag är det den trettionde ?! 
D a s   b e d e u t e te ,   e i n e n  M o n a t   m i t   m e i n e m   L a l l i   <   3  

punkt

publicerat i nathalie;
Nä, jag säger nog tack för mig. Säger förlåt om bloggandet får ta smällen nu, men jag orkar inte bry mig speciellt mycket om något. Dem jag tappar hoppas jag att jag får tillbaka igen. Men jag förstår om ni tycker jag är skittråkig men det är bara förmycket att göra nu. På en och samma gång. Sätter skolan i första hand, även om jag inte förstår mycket. Försöker, det nästan bästa ordet. Jag är lite för känslig nu också. Tror jag hade kunnat gråta bara någon gav mig en godispåse. SÅ äckligt nedbryten är jag. Vi hörs! puss