balilove

publicerat i bali, nathalie;
Snälla snälla snälla bara stoppa tiden nu och låt den va stilla ett bra tag till. De senaste två dagarna här på Bali och campet har varit två av de bästa dagarna på resan. Igår drog vi upp supertidigt som vanligt för att åka på min första surftrip vilket innebär att man lämnar kuta beach bakom sig och går på den "riktiga" surfen. Åkte ut bakom vågorna med båt där dem droppade oss mitt i ingenstans sen va vi till havs i två timmar och varvade vågor med skitsnack, trams och allmän relaxing. Helt helt underbart och jag fick typ rysningar i hela kroppen av känslan av att bara vara där ute. Vara här överhuvudtaget. Min sista lektion på Bali och jag kunde inte vara mer nöjd alltså.
Idag lät jag larmet va avstängt och låg i sängen ända till nio (ja det är länge här..) käkade en god frulle och lyssnade på podcasts sen satt jag mest i poolen och drog in solstrålarna. När gänget va tillbaka från surfen flöt hela eftermiddagen ihop till en skön stämning. Jag kröp ihop med instruktörerna i ett av rummen med surfbrädor där dem drog fram gitarrer, sångröster och en tom vattendunk att trumma på och vips så va det så local man kan komma. Gungade med till sköna toner och fick kramp i mungiporna för att jag inte kunde sluta le.
Dessa underbara människor som bara är sig själva och att hänga med dem är så lätt. Behöver inte låtsas för någon eller försöka ta plats utan alla bara myser ihop sig tillsammans och kör. Låter timmarna dra ihop sig. Så jävla varm inombords.
Lite senare fick jag ännu mer gåshud av ytterligare en solnedgång över havet och sen ringe jag mamma för att böla och förklara hur ont det gör i magen att tänka på hemresan. Jag vill vara kvar här. Speciellt efter denna veckan som varit så problemfri. Jag har fightas med vågor, svalt saltvatten, fått brädan i magen men också bara kunnat andats och vara mig själv. Kunnat göra precis det jag velat göra och det har alltid funnits någon som fråga om läget, någon som ler mot en och får en att le.
- what's the worst thing about travelling?
- meeting people
Stämmer. Det här med att bo på camp. Jag blir emotional attached av såna här platser, människor, känslor och jag vet typ inte hur jag ska hantera det. Lycklig av att få uppleva det men olycklig av att alltid behöva lämna det. Fan vänner. Det gör ont i kroppen. Bästa bästa pro surf school, instruktörer och allt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ellen Delin:

Åhhh :(

Svar: :(((
Nathalie

2:a kommentar, skriven , av ET:

Hahahaha du får en att gråta... But i miss u

Kommentera inlägget här :