en riktigt dålig text, lågsäsong och diskussioner.

publicerat i Thailand, nathalie;
Hamnade på ett hotell där vi undrade om vi var de ända gästerna då det kändes helt tomt. Poolen delade vi med två glada fåglar och förutom deras kvitter hördes bara vågorna mot stranden och åskan på kvällarna. Riktigt skönt dock och vi låg mest vid poolkanten och sträckläste böcker vi hittade i en av hyllorna. För att inte verka alldeles för lata simmade vi tre vändor i poolen och övade på simvändningar med cyklop och grejer, kan säga att vi är ganska bra på det nu. Lämnade hotellområdet två gånger totalt för att äta Pad thai och köpa godis.
Idag bytade vi hotell i tron om att träffa lite mer än fåglar här omkring men uppenbarligen tar dem lågsäsong Ordagrant och vi ser knappt levande människor (inte döda heller visserligen) så långt ögat kan nå. Dock har vi slagit ihop oss med Anna och Hilma från hemmatrakten, som också varit på vift några månader, och bjöd över dem på lite gött poolhäng. Tiden stack iväg ganska snabbt och att prata resminnen vs ta-tag-i-livet-när-man-kommer-hem va kul tills dryga kids valde att göra diverse hopp från kanten så vi gav upp. Nope. Still not a big fan of kids.
Hm! Käkade lite Pad thai hos en söt dam på ett av de (lätträknade) ställena som hade öppet. Mötte två engelska dudes på stranden för att vara lite sociala över en öl under en himmel full av blixtrar. Samtalen började fint med lite ressnack (standard) och spårade sen vidare på att jag va en av de bästa människorna på att flippa burgare, 138 flipp i rad med vänstern för ett vara exakt. (Lurade en kille på koh tao att jag va en av Sveriges bästa simmare, Yes it worked) Lämnade burgarflippning ganska snabbt och spånade vidare på en kärlekssemester till Italien men eftersom jag antagligen aldrig kommer palla med en husband va det en bättre idé att ta med min katt. Han gillar ju trots allt ost. Ganska flummig diskussion. 
Hur som. Här är såå dött redan tio på kvällen så nu ligger vi här. I vår sjukt sköna stuga, med en kackerlacka någonstans i min underklädespåse och ska sova.
 

Kommentera inlägget här :