langkawi/KL

publicerat i malaysia, nathalie;
Sista stranddagen, sista dagen på langkawi och sista badet i kroppstempererat vatten. 
En av kvällarna i KL åkte vi upp på en helipad (helikopterplatta) som stänger ner på kvällarna och blir en bar/lounge istället. Beställde en fancy mojito sen stod vi och andades in storstaden medans himmeln blev mörkare och staden blev ljusare. SÅ fin utsikt. 
En bild från skybridge på Langkawi. 
Två glada turister framför tvillingtornen i KL. Ett måste när man är i Malaysia då dem är så freaking mäktiga att kolla på när det är mörkt. Sen är det sjukt bra shopping innuti tornen också vilket min plånbok blev väl medveten om. Ryggen också för den delen. Åkte hem med 18.8 kg i backpacken. Lämnade sverige med 9 hahah...
Uppe på Helipad! 
En utsikt från vårt hotell! Väldigt najs! 
En helt vanlig flygoutfit! 
Lite andra sköna utsikter man kan ha i en storstad som KL! 
En shoppingdag av fem, magiskt stora köpcenter. 
När vi åkte till Batu Caves och va tvungna att ta på oss gröna kjolar..
Det här vänner! På Langkawi åkte vi parasailing över havet. Helt underbart! Det va såså tyst, så avslappnande och så himla fint att se solnedgången från himmeln. 
 
Lite sena bilder i en lagom blandning men har tappat strukturen i bloggandet lite. Kuala Lumpur var amazeballs och vi gillade staden sjukt mycket. Eftersom vädret va molningt till största del så shoppade vi konstant i fem dagar och min rygg gjorde så jävla ont och mitt kort svarade declined när jag ville köpa skor. Signs frome above. Vi va såklart ute och partajjade en kväll och det är tydligen alltid ladies night i KL men även när klockan slagit tio sprang bartendern fram och tillbaka till vårt bord med drinkar. Vi va jätteglada och sen dansade vi som fan några timmar. 
 

Kommentera inlägget här :