snapshots langkawi

publicerat i malaysia, nathalie;
sänghäng
Langkawi langkawi langkawi! The duty free island! Choklad, parfym, alkohol och tobak. Det är typ det dem gör reklam för här. Gjorde misstaget att stanna två dagar i khua (där man kommer in med båten) vilket va en ganska död stad. Vi googlade runt på olika shopping malls men hittade inte något som föll oss direkt i smaken så roade oss med ännu ett bio besök och lite poolhäng!
malaysia=billigt=big tasty plus meny för 35kr=vi har bara ätit mc donalds, Subway och bk i två veckor. (Trötta på ris, tb thailand)
Hittade en jättemysig liten night market som luktade fisk och andra spännande/mindre spännande dofter. Köpte en mangoshake och snabbade oss hem när himlen mörknade på två sekunder. Deras regnsäsong börjar snart så på kvällarna lyser himlen upp var och varannan sekund pga blixtar. Dock såå mysigt!
Åkte vidare till Pantai Cenang och tog in på ett najs hotell med riktigt skönt roof top (nest rooftop) som bjöd på en sick view+vibe. Avnjöt både frukostar och middagar under öppen himmel! Dem har även ett place som heter Nest on the beach vilket ligger på stranden (duuh) och perfekt läge för solnedgångar över havet. Helt underbart!
Hängde en del med dem som jobbade där så när rooftopen stängde på kvällarna åkte vi ner till Nest on the beach och hällde i oss drinkar/shots/öl! Första kvällen skulle vi bra tjilla. (ja hur brukar det gå egentligen) började lite lugnt med en drink. Fortsatte med en karaff och spårade när Emerson ( the damn bartender) började dra fram shots som inte ens smakade shots. Däremellan lekte vi hide and seek med den sötaste 3 åringen jag träffat, pratade om livet och lyssnade på skön musik. Det va ju typ bara vi där. Eller det va nog bara vi där? Minnet sviker som vanligt men ja!
Dagen efter hade jag bakfyllan från heeeelvetet och kunde typ knappt röra mig! Åt mc donalds och nudlar halva dagen, tryckte panodil och skulle bara möta upp Emerson och Nadhil för en återställare. Slutade på en bar, med en öl, några timmars skön dans och vid halv fyra badade vi i poolen på hotellet vilket grabbarna inte ens minns!
Träffade även den skönaste människan någonsin. Kallades för ponie, är från KL men har bott i Sverige till och från, väärldens fetaste stil och bra skägg. Btw, i vanliga fall brukar folk lära sig "hur mår du" "mycket bra" "vad heter du" osv på svenska But this guy (som visserligen pratade svenska också) hade lärt sig ord som "salongsberusad" "hej på dig tjockis" "jävla kärringjävel". Vi DOG när han berättade det. (antar att ni inte tycker detta är hälften så kul som mig men jag kanske skriver det för min egen skull just nu haha, annars kommer jag glömma det) Men fy fan guys! Vi hade såå roligt och det är två kvällar jag sparar i bakfickan.
Ett måste på Langkawi är cable car upp till sky bridge och turister som vi är bockade vi såklart av det på vår To Do list! Helt sjuk linbana upp men så vackert. Langkawi är väldigt väldigt grönt och allt man såg va träd, mer träd och hav. Bron va också pretty amazing och vi va nöjda med hela vistelsen faktiskt.
såhär glad blir man av em's drinkskills 
Avnjöt vår sista middag på rooftopen under en blixtrande himmel som öppnade sig ganska snabbt = regnet vräkte ner. Fortfarande så värt! Tog en drink på Nest on the beach, slog oss ner på en annan strandbar med Em och Nadhil igen. Insåg att det va vår sista kväll i en sackosäck på stranden, med en öl i handen och omringad av sköna människor. Fuck this alltså! Behöver åka tillbaka till Langkawi och dem här grabbarna igen, hur gör man? När man träffar människor som man inte vill lämna? Kramade hejdå till personalen (som man ser mer som vänner än personal nu) avslutade med see you soon istället för good bye!
Hahha this one!!!!! Efter några timmar på sunba (typ ända klubben/baren) drog vi hem till vårt hotell för lite nattbad och nadhill gick som en kung ända tills jag bara "heyy, what happend to your shoes?" "Why, who did this?" Hahha.... han hade dem på fel fot. Först dog vi av skratt sen undrade vi hur fan skorna hamnade på fel fot? Hade han dansat med dem så hela kvällen? Hade han tagit av skorna? Och isåfall varför? Och när? Haha.. fortfarande inte löst frågan. Grabben minns ju inte ens. (<3)
 
Dagen efter kom deras "manager" fram till mig och maja, ganska skeptisk min och bara "okey, what happend last night?, we found Emerson in the back of his car this morning,sleeping, on the side of the road? Haha.... älskar att vi fick uppleva en kväll när de här tre killarna spårade totalt, när dem i vanliga fall bara hänger i baren lite.
 
NEXT UP : KUALA LUMPUR AND CRAY CRAY SHOPPING

Kommentera inlägget här :