att glömma bort tiden lite

publicerat i bali, nathalie;
Hej guys! Jag mår bra, äter bra, dricker (ganska) bra, bajsar bra. Allt är bra alltså, väldigt väldigt bra! Har bara inte haft tid (hmm) att sätta mig ner och samla dagarna för det flyter på så bra just nu. Har haft mina kända breakdowns men efter att ha pratat ut med några hjärtan hemifrån så känner jag att det är on again. (<3) ska försöka sammanfatta dagarna lite snabbt med bilder, lättast så!
Mötte upp en tjej från Sverige (sophie) i Seminyak där vi hittade en av alla smultronställen att äta på. Åt sjukaste baguetten och drack sjukaste chiapuddingssmoothien som tog mig till H E A V E N . (Precis som typ alla mat på Bali, verkligen) Körde lite vem är du, vem är jag och klickade direkt. Soft.
Gick en sväng på stranden, slog oss ner i en skön bean bag och beställde en smirnoff eller tre. Badade under solnedgången och blev fnissiga som fan. Himlen öppnade sig totalt, vräkte ner i två timmar och vi va dyngsura rakt igenom allt. Tur att vi ändå skulle på poolparty så det fick liksom bara va som det va haha.
En dag när vi behövde rehab och köpte massor med frukt och bara hängde vid poolen några timmar. Åt en healthy breakfast men sen avslutade vi kvällen med vin och pommes. Balans. Allt handlar om balans.
Drog till poolpartyt på mitt förra surf camp och det va fett som fan! Träffade grabbarna som jag surfade/hängde med förra gången jag va på Bali vilket va så så roligt!!! Hoppade ner från terrassen  (på bilden) men fick en fot i huvudet på vägen upp. Spräckte läppen, knäckte typ nacken och förlorade andningen. Lite förvirrat om vad som egentligen hände men nu mår jag bra igen förutom att piercingen i käften gick sönder.
Bild 1 - sjukaste brushettan in my life so far och det kan hända att jag åt den typ fyra gånger på två dagar. Kan också hända att jag mördade hela seminyak med min vitlöksandedräkt efter det för den va SICK. Bild 2 - Mexikansk käk på en Mexikansk restaurang med feta priser och fet inredning osv osv. Superturisigt men najs att ha provat den restaurangen. Bild 2+3 - ett jättemysigt glass/kaffe café som hade himmelska smaker på glass och våfflor. Helt sålda på den gammelrosa inredningen och hade kunnat sitta där flera timmar och bara dricka kaffe. Så fint!
 
Okej so far! Bali är bäst. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :